DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Bayern Münih, Manuel Neuer’in sözleşmesini 30 Haziran 2023’e uzattı

20.05.2020
A+
A-

Bundesliga takımlarından Bayern Münih, başarılı kalecisi Manuel Neuer ile nikah tazeledi. Alman ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Neuer’in sözleşmesinin 30 Haziran 2023 yılına kadar uzatıldığı belirtildi. 2011 yılında Schalke 04’ten transfer olan 34 yaşındaki eldiven, Bayern’de toplam 374 devlete ait maça çıktı ve 7 Bundesliga, 1’er de UEFA Şampiyonlar Ligi ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı. Alman kaleci, kariyerinde ayrıca 2014 yılında Dünya Kupası’nı kazandı.

Bayern Münih CEO’su Karl-Heinz Rummenigge, Manuel Neuer’in sözleşmesini uzattıklarını için memnun olduğunu belirterek, onun dünyadaki en iyi kaleci olduğunu söyledi.

Korona virüs salgını nedeniyle kaldıkları karantina döneminde anlaşma uzama konusunda karar belirlemek istemediğini gösteren Manuel Neuer, “Çünkü Bundesliga’da futbolun ne süre, nasıl devam edeceği bilinmiyordu. Acilen bu çözüldü. Ben de geleceğe büyük bir iyimserlikle bakıyorum. Kendimi fazla dar hissediyorum. Bayern Münih, Avrupa’nın en iyi futbol takımlarından biri” diye konuştu.

Oğuzhan Ort

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.