DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Battlefield 5 sistem gereksinimleri belli oldu!

29.05.2018
A+
A-

Öncelikli olarak, Battlefield 1 oynayanlar için güzel bir haberimiz var. Eğer sisteminiz BF 1’i kaldırıyorsa, BF 5’i rahatlıkla oynayabileceksiniz.

İşletim sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10
İşlemci (AMD): AMD FX-6350
İşlemci (Intel): Core i5 6600K
RAM: 8GB RAM
Ekran Kartı (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
Ekran Kartı (NVIDIA): Nvidia GeForce GTX 660 2GB
DirectX: 11.0
Depolama alanı: 50GB

Oyunun önerilen ve maksimum sistem gereksinimlerinin önümüzdeki dönemde açıklanması bekleniyor!

Battlefield 5 duyurusunu izleyin!

Oyunun canlı yayında düzenlenen duyurusunu sizler için yorumluyor ve değerlendiriyoruz. Hemen aşağıdan bizim yorumlarımızı da içeren duyuruyu izleyebilir ve yeni Battlefield hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

www.twitch.tv’de ShiftDeleteNet’den BATTLEFIELD 5 SONUNDA DUYURULDU!’i izleyin

Battlefield 5 çıkış tarihi ve oynanış detayları

Oyunun belirlenen çıkış tarihi ise 19 Ekim olarak duyuruldu. Ama Battlefield V: Deluxe Edition versiyonunu ön siparişle satın alırsanız 2 gün önceden, 16 Ekim’de oyuna ulaşabileceksiniz.

Battlefield’ın en büyük yeniliği İkinci Dünya Savaşı‘na dönmesi ve Premium Pass’i kaldırıyor olması. Böylece oyuncular tüm içeriğe her zaman, DLC satın almadan ulaşabilecekler.

Diğer bir önemli yenilikse ilk kez gelecek olan karakter özelleştirme. Artık Multiplayer karakterlerimizi kostüm, üniforma, yüz, ırk, savaş boyaları ve daha birçok seçenek üzerinden özelleştirebileceğiz. Diğer yandan, oyunun standart sınıfları seviye atlamanızla çok daha derinleşecek. Yani her Battlefield oyuncusunun artık kendine göre bir oyun düzeni olacak.

Kozmetik tarafındaki yenilikler sadece askerlerle sınırlı değil. Oyunda aynı zamanda, tüm silah ve araçlar özelleştirilebilir olacak.

İki yeni oyun modu gelecek ve bu oyun modlarından Grand Operation, Battle-Royale benzeri mekanikler sunacak. 64 oyunculuk bu mod, günlerce sürecek bir savaşa sahne olacak ve cephede ölümün dönüşü olmayacak. Hikaye desteği bulunacak bu oyun modu, dinamik yapısıyla türe yeni bir soluk getirecek. Oyuncuların ilgisi sürekli olarak ara sahneler ve sürekli değişen savaş bölgeleriyle yüksek tutulacak.

Artık savaş sırasındaki patlamaları çok daha gerçekçi bir şekilde hissedebileceğiz. Eğer içinde bulunduğunuz bina patlarsa, patlamanın etkisiyle dışarı uçabilecek, yakınınızda yaşanan bir patlamada, ister istemez yere kapaklanacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.