DOLAR 32,2513
EURO 34,6726
ALTIN 2.394,14
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Batman oyunları ücretsiz oldu! Toplam 6 oyun

20.09.2019
A+
A-

Maalesef ücretsiz oyunlar arasında Batman: Arkham Origins yer almıyor. Bunun nedeni ise geliştirici farklılığı. Arkham Origins, Games Montreal tarafından geliştirilen bir oyunken, Epic Games’in ücretsiz olarak sunduğu Batman: Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Knight’ı Rocksteady Studios geliştirdi.

Bu üç oyuna ek olarak Traveller’s Tales tarafından geliştirilen LEGO Batman üçlemesi ücretsiz hale getirildi. Bu oyunlar ise şu şekilde: LEGO Batman, LEGO Batman 2: DC Super Heroes, and LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

Bu fırsattan faydalanmak için yapmanız gerekenler çok basit. Batman Arkham serisi için buraya, LEGO Batman üçlemesi için ise buraya tıklayarak ilgili sayfalara ulaşabilirsiniz. Bu sayfada “Get” butonuna tıkladıktan sonra Epic Games hesabınız ile giriş yapmanız veya bir hesap oluşturmanız gerekiyor.

Her iki paket için oyun siparişi veriyor gibi adımları tamamlamanız yeterli olacak. Fiyat bölümünde paketlerin ücretsiz olduğu görüldüğü için sizden herhangi bir kredi kartı bilgisi vs. istemiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.