DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Samsung Glasses Lite ve AR Glasses Ortaya Çıktı [Video]

21.02.2021
A+
A-

Akıllı gözlüklerin dünya çapında istenilen popülerliğe ulaşamamasının ardından Apple, Microsoft ve Facebook artırılmış gerçeklik gözlükleri üzerine çalışmaya başlamıştı. WalkingCat’in sızdırdığı habere göre Samsung da 2017’den beri artırılmış gerçeklik gözlükleri üzerine çalışıyor.

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung VR alanında Oculus’a rakip olma konusundaki hedefini sürdürürken şimdi AR ve harmanlanmış gerçeklik alanında bu şekilde bir atılımda bulunması ise giyilebilir teknoloji dünyasında büyük heyecan yarattı.

Samsung tam anlamıyla senkron çalışan gözlükler üretecek:

Samsung Glasses Lite ve AR Glasses masaüstü bilgisayar, telefon ve saat entegrasyonunu kullanıcıya kararlı bir şekilde sunacak. Samsung Galaxy Watch ile bağlanabilecek olan gözlükler ile uygulamalar arası geçiş yapılabilecek. Bununla beraber kullanıcılar masaüstü bilgisayar monitörü olarak gözlüğü kullanabilecek ve drone gibi araçları gözlük üzerinden gözlemleyebilecekler.

Sadece gözlük kullanarak oyun oynayabilmek, Youtube’da video izleyebilmek ya da Netflix’den güzel bir bölüm izlemek gibisi olmaz. Samsung Glasses Lite videosunda yer alan görüntülü çağrılar yapma yeteneği sayesinde iş ortamını her yere sadece gözlükle taşıyabilir olmak harika bir avantaj.

3D Holografik Versiyon

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.