DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Bataryasıyla sınırları zorlayan Galaxy M41 ortaya çıktı! Samsung’un orta ve daha alçak segment için 6 yeni telefon tanıtacağı biliniyorken, bunlardan Galaxy M41 bataryası…

05.07.2020
A+
A-

Galaxy M41 konusunda imal sıkıntısı yaşayan Samsung, OLED ekranların tedarik sürecinde sıkıntı yaşıyordu. Alışılagelmiş şartlarda ekranlarını kendisi üreten Samsung, maliyetler sebebiyle OLED ekranları TCL firmasından tedarik etmeyi planlıyor. Bu sebeple, telefon bir türlü imal aşamasına geçemedi ve sürekli olarak askıya alma aldı. Oysa Samsung, arz sorunları aştığını belirtti. Galaxy M41’in yakın zamanda imal sürecine girmesi planlanıyor.

OLED ekran ile birlikte gelen telefon, orta segmentte iyi bir ekran deneyimi yaşatmayı planlıyor. Bunun yanında, sızdırılan bir diğer detay ise pil. 3C listesinde ortaya çıkan özelliklere göre Samsung Galaxy M41, 6.800 mAh bataryadan besleniyor. Adeta tablet bilgisayarlar kadar pil performansı sunmayı planlayan M41, bir günü aşan bir deneyim taahhüt ediyor.

Çin merkezli Ningde Amperex Technology Limited kadar üretilecek olan batarya, EB-BM415ABY model numarısına sahip.

Galaxy M41 bataryası, Samsung tarafında uzun zamandır görülmeyen bir pil boyutuna sahip. Pil performansı, bir takım kullanıcılar için birinci öncelik olabiliyor. zaman zaman büyük bataryalı telefonlar piyasaya sürülse de, 6000 mAh‘ın üzerindeki bir boyuta o kadar rastlanmıyordu.

Samsung Galaxy M41 ve batarya boyutu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.