DOLAR 32,3909
EURO 34,8250
ALTIN 2.401,44
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bataryasıyla Mest Edecek Samsung Galaxy M22’nin Fiyatı Ortaya Çıktı

05.07.2021
A+
A-

Kullanıcılara her seviyeden akıllı telefon sunan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, genelde çıkarmasını beklediğimiz yeni Galaxy Watch, Z Fold ve Z Flip modelleriyle gündemimizde olsa da uygun fiyatlı modelleri de gündemin içinde kendine her zaman rahatça yer bulabiliyor. Şimdi de Samsung, bu uygun fiyatlı modellerden Galaxy M22 ile karşımızda.

Sudhanshu Ambhore adlı kullanıcı, Samsung Galaxy M22’nin listelendiği bir sitenin ekran görüntüsünü paylaştı. Sitede yer alan model, Galaxy M22’nin 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan beyaz renge sahip modeli. İşte M22’nin ortaya çıkan fiyaıt ve özellikleri:

Galaxy M22’nin özellikleri ve fiyatı

Galaxy M22

Öncelikle bunların paylaşılan bilgiler olduklarını ve Samsung tarafından gelen herhangi bir doğrulamanın söz konusu olmadığını belirtelim. Samsung’un Galaxy M22 modeli, paylaşılan Geekbench testine göre MediaTek’in Helio G80 işlemcisinden gücünü alacak. Bunun yanında fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkacak olan model 25W değerinde hızlı şarjı destekleyecek. Fakat kutudan 15W değerinde şarj destekleyen bir adaptör çıkacak.

Bunlara ek olarak bataryasıyla ün salmış M modellerinin arasına girecek olan M22’de 6.000 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunacak. AMOLED bir ekrana sahip olması beklenen modelde 720p çözünürlük ve 90 Hz ekran tazeleme hızının 6,4 inç boyutundaki ekranda bulunması bekleniyor.

Son olarak telefonun Avrupa fiyatının 239,90 euro olarak paylaşıldığını görüyoruz. Bu da yaklaşık 2.500 TL olarak karşımıza çıkarken vergiler de işin içine girdiğinde 3 bin TL bandında bir telefon beklemenin yanlış olmayacağını söyleyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.