DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Başkan Biden’ın ‘Maksimum Stabilite’ sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens

Başkan Joe Biden’ın “maksimum stabilite” sağlayan spor ayakkabılar giydiği görüldü. Biden’in ayakkabıları sosyal medyada günün konusu oldu. Başkan son zamanlarda Hoka markası tarafından tasarlanan “yaşam tarzı spor ayakkabılar” giyerken Marine One …

19.03.2024
A+
A-

Başkan Joe Biden’ın “maksimum stabilite” sağlayan spor ayakkabılar giydiği görüldü. Biden’in ayakkabıları sosyal medyada günün konusu oldu.

Başkan son zamanlarda Hoka markası tarafından tasarlanan “yaşam tarzı spor ayakkabılar” giyerken Marine One’dan indi.

“Hoka Transport” ayakkabısı “geniş tabanı” ile “şüphesiz stabilite için harika” ve “yürüyüş veya doğa yürüyüşü sırasında maksimum konfor ve destek sağlamak üzere tasarlanmıştır”. Ayakkabının ayrıca, “havada yürüyormuş gibi” hissetme konforu gibi avantajları da bulunuyor.

Ancak,Biden’ın ayakkabı tercihi, yaş ve bilişsel yetenekleriyle ilgili devam eden endişeler ışığında sosyal medyada bazı tartışmalara neden oldu. Son bir ABC News/Ipsos anketine göre, Amerikalıların %86’sı onun bir başka dönem için çok yaşlı olduğuna inanıyor.

Cumartesi günü bir X kullanıcısı şaka yaparak ayakkabıların “Air Bidens” olduğunu belirtti.

Geçen ay, Bay Biden’ın ayakta duyusal periferik nöropati yaşadığı ortaya çıktı, bu da bir kişinin ayağında sinir hasarına neden olur. Bu teşhis, başkanın birçok kez halka açık olarak tökezlemesi, düşmesi ve tehlikeli durumlarla karşı karşıya gelmesinden sonra yapıldı.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.