DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın annesi: İnşallah iyiye gidecek

Ankara’nın Keçiören ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın annesi Ergül Yılmaz, çocukların sokaklarda güvende olması gerektiğini belirterek, doktorların yardımıyla hayata tutunmaya çalıştıklarını söyledi.

11.12.2023
A+
A-

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın annesi: “Sokaklar köpeklerin değil, çocukların”
ANKARA – Başkentte sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın annesi Ergül Yılmaz, “Doktorlarımızın sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor. İnşallah iyiye gidecek. Sokaklar köpeklerin değil, çocukların” dedi. Ankara’nın Keçiören ilçesinde sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan ve sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi’ne sevk edilmişti. Hastanede yoğun bakım bölümünde tedavisine devam edilen Yılmaz’ın anne ve babası, evlatlarını yoğun bakım servisinde ziyaret ettiklerini ve durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiğini ifade etti.”İnşallah iyiye gidecek”Tunahan Yılmaz’ın babası Halil Yılmaz, oğlunun doktor kontrolünde 1-2 dakikalık sürelerle makineden ayrıldığını ifade ederek, “Şu anda uyutulmuş vaziyette. Doktorlar, ‘yeri gelecek bu süreleri artıracağız ve zamanla makineden ayıracağız’ dediler. Yoğun bakıma, çocuğumun yanına girdim. Doktor, ‘bak kim geldi?’ dedi. Orada dünya benim oldu. O durum vazgeçilmez, inanılmaz güzel bir şeydi. Benim çocuğum ‘baba, anne ve abla’ dedi. Bana yetti bu. İnşallah iyiye gidecek. Dualarını eksik etmeyen insanların yüreğine sağlık” dedi.”Bir umudu olan insanın evladı beşinci günde ‘baba’ dedi”Öte yandan Baba Yılmaz, Tunahan’ın artık tepki verebildiğini belirterek, “Benim yüzde 1 umudum vardı. Bir umudu olan insanın evladı beşinci günde ‘baba’ dedi. O bana güç verdi” ifadelerini kullandı.”Sokaklar köpeklerin değil, çocukların”Tunahan Yılmaz’ın annesi Ergül Yılmaz ise çocuğu Tunahan Yılmaz’ın yaşadığı durumun kolay bir durum olmadığını vurgulayarak, “Şu anda çok şükür, hamdolsun. Doktorlarımızın sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor. İnşallah iyiye gidecek. Sokaklar köpeklerin değil, çocukların. Sırf onun için ayakta durmaya çalışıyoruz. İnşallah iyi olacak” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.