DOLAR 32,4150
EURO 34,8024
ALTIN 2.404,36
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Başakşehir, Galatasaray’a konuk olacak

08.05.2023
A+
A-

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında yarın saat 20.00’de deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Turuncu-lacivertliler, bu sezon sarı-kırmızılıları evinde mağlup eden iki takımdan birisi olarak göze çarpıyor. İstanbul ekibi, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 3-2’lik skorla kazanmış ve Galatasaray’ı kupanın dışında bırakmıştı.

Deplasman karnesi

Başakşehir, bu sezon deplasmanda oynadığı 15 müsabakada 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 de beraberlik aldı. Topladığı 20 puanla bu alanda da ligde 5. sırada bulunan turuncu-lacivertliler, söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atarken, kalesinde 17 gole engel olamadı. Başakşehir dış sahada son olarak Giresunspor ile mücadele etti ve sahadan 4-2 galip ayrıldı.

6 futbolcu sınırında

Başakşehir’de Stefano Okaka sakatlığını atlattı ve Galatasaray karşısında şans verilmesi halinde forma giyebilecek. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Ankaragücü karşısında sakatlanarak oyundan çıkan Patryk Szysz’in tedavisi devam ediyor. Turuncu-lacivertlilerde Caner Erkin, Serdar Gürler, Ömer Ali Sahiner, Leo Duarte, Ahmed Touba ve Stefano Okaka ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu futbolcular, sarı-kırmızılılar karşısında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta sahasında Ümraniyespor ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.