DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Barış Arduç’tan konuşulacak açıklama: “Kızımızın adı Jan Asya çünkü…”

18.01.2023
A+
A-

Beyaz TV’de ekrana gelen “Söylemezsem Olmaz” programında ekrana gelen habere göre Barış Arduç, ‘Yoğun çalışma temposunda ailenize zaman ayırabiliyor musunuz?’ sorusuna “Yeni sezona girdik biliyorsunuz. Artık çok oturmuş bir ekip var. Benim için sette olmak çok eğlenceli ve çok keyifli. Baba olmanın tarifi yok bambaşka bir duygu. İkisi bir arada gayet iyi yürüyor. Biraz fazla özlüyorum evladımı. Başka hiç bir sıkıntım yok.

Barış Arduç'tan konuşulacak açıklama:


‘Yürümeye başladığı an beni arayın setten koşarak gelirim’ diyorum. Hiç bir anını kaçırmak istemiyorsun. Tarif edilemez müthiş bir şey…” 
yanıtını verdi.

Arduç, “Bebek kime benziyor?” sorusuna “Anneye benziyordu bana dönmeye başladı. Galiba güzel bir melez olacak.” yanıtını verdi.

Barış Arduç'tan konuşulacak açıklama:

Barış Arduç, ‘Jan Asya’ ismine nasıl karar verdiklerini ise şöyle açıkladı: “Gupse biliyorsunuz Çerkez kökenli. Kendi soyunu yaşatmak için Jan ismini istedi. Çerkes ismine önem verdik. Bende önemsiyorum böyle şeyleri. Kendi kültürüne sahip çıkmayı… Asya’da benim sevdiğim bir isimdi.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.