DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Bankaya WhatsApp’tan mesaj atmak! – Video

11.12.2018
A+
A-

Yapı Kredi’nin, sektöre devrim niteliğinde yenilikler kazandırma geleneğini bugün de sürdürdüğünü belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, özellikle son yıllarda bankanın dijital bankacılık hizmetleriyle uluslararası arenada da büyük ses getirdiğini belirtti. Biz de hem Yakup Doğan hem de Yapı Kredi Bilişim Teknolojileri ve Operasyon Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İyi seyirler!

WhatsApp’tan mavi tikli bankacılık hizmeti

Yakın zamanda bir yeniliğe daha imza attıklarını belirten Doğan; “Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de WhatsApp onaylı kurumsal hesabımız üzerinden müşterilerine hizmet sunan ilk banka olduk. Bu yenilik ile müşterilerimiz taleplerini mobil cihazlarından diledikleri zaman bize anında mesaj olarak iletebiliyor, ihtiyaç duydukları hizmet ve ürünler hakkında çok hızlı bir şekilde detaylı bilgi alabiliyor. İhtiyaçlarına göre yapay zeka tabanlı chatbot ile veya müşteri temsilcileriyle de görüşebilen müşterilerimizin Yapı Kredi WhatsApp servisinden hızlı hizmet alabilmeleri için 08502220444 nolu hattı telefonlarına kaydetmeleri yeterli oluyor. Kısacası Yapı Kredi WhatsApp servisinde müşterilerimiz hizmetlerimize sadece bir mavi tik uzaklıkta” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.