DOLAR 32,3587
EURO 34,8565
ALTIN 2.383,71
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Xiaomi Mi Notebook Pro 2 geliyor!

02.08.2018
A+
A-

Weibo platformunda ortaya çıkan bir görsel ile Xiaomi Notebook Pro 2 çıkış tarihi ortaya çıkmış durumda. Klavyedeki tuşlara dikkat edildiğinde bu tarihin 3 Ağustos olacağı görülüyor. Ayrıca tahminler, Xiaomi dizüstü modelinin Pascal mimarisi tabanlı NVIDIA GTX 1050 grafik kartı ile birlikte geleceği yönünde. Şirketin bu kartı 2016 yılında tanıtmış olduğunu da not olarak düşelim.

Xiaomi Mi Notebook Pro ise MX150 grafik kartı ile birlikte sunulmuştu. Bu anlamda ekran kartı güncellemesinin oldukça yerinde olduğunu söylemek gerek. Tabii ki bu dizüstü bilgisayarın oyun odaklı olmadığını ve internette sörf ve ofis uygulamaları anlamında işlevsel olduğunu unutmamak gerek.

Xiaomi akıllı çöp kutusu hayatı kolaylaştırıyor!

Xiaomi akıllı çöp kutusu Townew hijyen meraklılarının oldukça hoşuna gidecek. Akıllı özellikleri ile dikkat çekmeyi başaran akıllı çöp kutusu, kullanıcıların çöp derdini en aza indiriyor.

Xiaomi Mi Notebook Pro 2 hakkında tüm detayları ürün 3 Ağustos günü resmi olarak tanıtıldığında sizlerle paylaşacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.