DOLAR 32,3428
EURO 34,8481
ALTIN 2.390,38
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ballon D’Or sahibini buluyor

17.10.2022
A+
A-

GMG Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile karşılaşacak. Türkiye Kupası hazırlıklarını tamamlayan GMG Kastamonuspor, bugün uçakla İstanbul’a hareket etti. Kastamonu’dan ayrılmadan basın toplantısı düzenleyen GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, 19 Ekim Çarşamba günü Nef Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için gururlu olduklarını söyledi.

“Galatasaray ile karşılaşacağımızdan mutluyuz ve heyecanlıyız”
Kastamonu’nun ve GMG Kastamonuspor’un tanıtımı açısından çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Akpunar, “Bunun için mutluyuz ve heyecanlıyız” dedi.

Belirli bir oyun sistemlerinin olduğunu ve bunu sahada uygulamak istediklerini ifade eden Akpunar, “Maçta rotasyonumuz olacak. Çünkü bir taraftan lig de devam ediyor. Çok ciddi bir maç temposundan çıktık. Pazar-Çarşamba şeklinde arka arkaya maçlar oynadık. Özellikle bu maçta genç, hedefi olan 5-6 oyuncuma görev vermeyi düşünüyorum” diye konuştu.

Genç isimler için karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Akpunar, “Bu maçla ilgili beklentim, takımdaki genç oyuncuların hedeflerini ve potansiyelini ön plana çıkarmak olacak. Futbol kamuoyunun gözü önünde bir maça çıkacağız. Bu oyuncularımız için de bir fırsat olarak görüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Vedat Yunus İkizoğlu

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.