DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Balinaların Meme Coin Yatırımları: PEPE, BOBO, ANDY, JOTCHUA, BIRDDOG ve BRETT

Balinaların meme coin yatırımları hakkında bilmeniz gereken her şey! PEPE, BOBO, ANDY, JOTCHUA, BIRDDOG ve BRETT gibi popüler meme coin projelerini keşfedin.

24.04.2024
A+
A-

Meme Coin Balinası Sepetine 5 Altcoin Ekledi!

Meme Coin Balinası Sepetine 5 Altcoin Ekledi!

Kripto piyasasının yükseliş trendine girmesiyle birlikte, meme coin alanında büyük hareketlilikler yaşanıyor. Bu dönemde, özellikle balinalar büyük miktarlarda token alım satımı yaparak dikkat çekiyor. Analitik platformu Lookonchain’in verilerine göre, PEPE Coin’ den büyük kar elde eden bir balina şimdi portföyüne 5 farklı altcoin ekledi. Jwynn.eth adlı bu balina, son 2 günde BOBO, ANDY, JOTCHUA, BIRDDOG ve BRETT isimli tokenleri portföyüne dahil etti. Lookonchain, bu durumu şu şekilde paylaştı:

  • Jwynn.eth, PEPE’den 12.8 milyon dolar kar elde eden başarılı bir trader.
  • Son dönemde BOBO ve ANDY ile işlem yaparak toplamda 818 bin dolar daha kar sağladı.
  • Son 2 günde ise BOBO, ANDY, JOTCHUA, BIRDDOG ve BRETT ile işlem yaparak kârlı durumda.

Balina, Sepetini WIF ile Doldurdu

Lookonchain’in bir diğer paylaşımına göre, bir başka balina yaklaşık 3.77 milyon dolar değerinde 1.15 milyon WIF satın aldı. Bu balina, Binance üzerinden büyük miktarlarda WIF token çekip yatırarak taktiksel varlık yönetimi stratejisi izliyor. Son işlemlerine dair Lookonchain şu detayları paylaştı:

  • Bir balina, 1.15 milyon WIF satın almak için 24,174 SOL (3.77 milyon dolar) harcadı.
  • 5 saat önce Binance’ten 39,600 WIF (131 bin dolar) çekti.
  • 14 Nisan’da Binance’ten 357,298 WIF (1 milyon dolar) çekerek tüm WIF’leri Kamino ve Meteora’ya yatırdı.

WIF Fiyat Performansı: Meme coin, gün içinde 2.835 dolardan 3.550 dolara yükselerek güçlü bir performans sergiledi. Ancak piyasadaki genel düşüşle birlikte bir miktar geriledi. Şu anda 3.27 dolar seviyelerinden işlem görmekte olan WIF, günün başından bu yana yaklaşık %6’lık bir artış kaydetmiş durumda. Bu durum, tokenin piyasada güçlü bir yatırımcı güveni sağladığını gösteriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.