DOLAR 32,2459
EURO 34,7981
ALTIN 2.436,94
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bakan Yerlikaya: Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Jehezkel, ülkemizden ayrıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Trabzonsor maçında yaptığı sevinçle tepki çeken ve kadro dışı bırakılan Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’in Türkiye’den ayrıldığını açıkladı. “ÜLKEMİZDEN AYRILDI” Sosyal med” Antalyaspor’un İsrailli …

15.01.2024
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Trabzonsor maçında yaptığı sevinçle tepki çeken ve kadro dışı bırakılan Antalyaspor‘un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’in Türkiye’den ayrıldığını açıkladı.

“ÜLKEMİZDEN AYRILDI”

Sosyal med” Antalyaspor‘un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, saat 17.15 itibarıyla ülkemizden ayrılmıştır. Bir kez daha belirtmek isterim ki; Türkiye her zaman tüm mazlumların ve Filistin halkının yanındadır.”

“ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPACAĞIZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Antalyaspor Basın Sözcüsü Alkan Evren, Jehezkel’in bugün özel uçakla ülkesine gideceğini söylemişti. Evren, Antalyaspor’un sözleşmeyi fesihle ilgili hukuki işlemleri sürdürdüklerini de sözlerine ekledi. Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ise “Antalyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu, FIFA ve UEFA nezdinde 4’lü görüşme gerçekleştiriliyor. Sözleşmesiyle ilgili son durum yarın netlik kazanacak. Antalyaspor siyaset üstü bir kurumdur. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız” demişti.

NE OLMUŞTU?

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.