DOLAR 32,3882
EURO 34,7847
ALTIN 2.410,20
BIST 10.099,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Ayrıca profesyonel ayrıca ticari: MSI PRO serisi MSI PRO serisi All-in-One PC’ler hem profesyonel ayrıca de ticari kullanımlarda ideal seçeneklerden biri…

11.06.2020
A+
A-

PRO 24X 10M All-in-One PC modeli yakın zaman önce duyuruldu. 23.8 inçlik bie ekran ile gelen PC, yüksek zorlama verimliliğine odaklanan mikro-mimariye sahip 10. cins Intel Core işlemcilerden kuvvet alıyor. 6.5 mm kalınlığındaki bilgisayarın ekran çerçevesi ise 2.2 mm kalınlığında. Ayrıca IPS paneli ile ekrandaki renkleri ve parlaklığı hemen optimize edebiliyor.

Dual LAN tasarımı ile PRO 24X çift ethernet bağlantısı doğruca internet ve intranet bağlantısına aynı anda sahip olmasına olasılık tanıyor. PC’nin üstünde NBMe PCIe M.2 SSD yuvası var.

PRO 16T 10M All-in-One PC

PRO 16T 10M All-in-One PC modeli ise 15.6 inçlik ekran ile geliyor. Birçok COM ve USB bağlantısı ile POS cihazları, barkod okuyucular, fatura yazıcıları gibi çevre birimlerini benzer anda kullanmaya olan sağlayan PRO 16T, paralel port (printer portu) bir uçtan bir uca fotoğraf ve belgelerinizi taramayı ve yazdırmayı da kolaylaştırıyor.

10. nesil Intel işlemciler ve NVMe PCIe M.2 SSD ile, data ve uygulamalar fazla daha süratli bir şekilde yükleniyor.

Yeni fansız ısı dağılım teknolojileri kullanılarak tasarlanan PRO 16T 10M, böylece adamakıllı sessiz çalışıyor ve toz toplamıyor. Fansız tasarım aynı zamanda bakım çalışmalarının süresini de azalttığı ve parça ömrünü uzattığı için uzun zaman kesintisiz alıştırma vaat ediyor.

MSI’ın özel HDD Caddy tasarımı doğru kullanıcılar bundan böyle ikinci 2.5” HDD depolama disklerini rahatlıkla ekleyerek data yönetimini geliştirebiliyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.