DOLAR 32,4147
EURO 34,7678
ALTIN 2.419,29
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Avni Yıldırım’ın yeni maç tarihi belli oldu

14.06.2019
A+
A-

Anthony Dirrel ile yarıda kalan maçın ardından puanla mağlup olan Sivaslı boksör Avni Yıldırım, Deontay Wilder – Luis Ortiz rövanşının bulunduğu gecede ringe çıkacak. Wilder – Ortiz gecesi ana maç olacak bir diğer karşılaşma ise Anthony Dirrell – David Benavidez mecburi WBC Süper Orta Sıklet dünya şampiyonluk karşılaşması olacak. Avni ile maçında şampiyon ilan edilen Amerikalı Dirrell, Meksikalı Benavidez ile mücadele edecek.
Avni Yıldırım hemen bu dev maçın öncesinde ringdeki yerini alacak. Avni’nin yeni rakibi ise henüz belli olmadı. Yakın zamanda açıklanacak. Avni Yıldırım daha sonra da Dirrell – Benavidez maçının galibi ile dünya şampiyonluk maçına çıkacak. Karşılaşmaların 29 Eylül Pazar günü yapılacak. Cumartesiyi pazara bağlayan gecenin sabahında yapılacak büyük şölen için geri sayım yakın zamanda başlatılacak. Maçlar ABD’nin Los Angeles kentinde gerçekleşecek.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.