Amed Sportif Faaliyetler 4-2 Sivasspor: Evinde İlk Galibiyet Sahaya Yansıyan Oyunun Getirisi
Amed Sportif Faaliyetler’in Sivasspor galibiyeti: Evinde ilk zaferin yansıdığı etkileyici oyun ve kazanmanın keyfi.
Sezonun 3. haftasında Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmayı evinde Sivasspor’a karşı 4-2 kazanarak ilk kez puanını 4’e yükseltti. Maç seyirci olmadan oynandı ki bununla ilgili açıklamalar maç sonunda paylaşıldı.
Maç sonrası Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ile Sivasspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz konuştu. Zeki Korkmaz, ilk yarının dengeli geçtiğini ve golü yedikten sonra takımın biraz kırılganlaştığını ifade etti. Amedspor ile olan farkın artmasıyla oyun disiplininden kopmaların da yaşandığını belirten teknik adam, yedek oyuncuların da kalite farkını sahaya yansıttığını söyledi.
“2-0’a kadar olan süreçteki oyun disiplinimizi koruduk. Ancak ikinci yarının başında gelen gol sonrası oyundan kopmayı ağır bedeller ödeyerek gördük,” diye konuşan Korkmaz, oyuncu değişikliklerinin de etkili fark yarattığını belirtti. Her iki taraf için de analiz edilecek pek çok başlık olduğunu sözlerine ekledi ve Amedsporu tebrik etti.
MEHMET ALTIPARMAK: GALİBİYETİ TARAFTARLARIMIZA HEDİYE EDİYORUZ
Mehmet Altıparmak ise galibiyetin hak edildiğini vurgulayarak şöyle konuştu: “İç sahada oynadığımız ikinci karşılaşmada önemli bir oyun sergiledik. Geçen hafta düştüğümüz son saniyelerdeki talihsizliği geride bıraktık. Bugün başından sonuna kadar sahada üstün olan bir performans sergiledik. Oynadığımız oyun, skorun da ötesinde bizi memnun eden bir işti.” Oyun sistemimizi sürdürüp daha ileriye taşımak istiyoruz diyen teknik adam, takımın her oyuncusunun sahaya yürekini koyduğunu belirtti. Maçtan önceki destek ve tribünlerin enerjisi için teşekkürlerini iletti ve bu galibiyetin onları daha çok çalışmaya teşvik ettiğini sözlerine ekledi.
Altıparmak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu galibiyet taraftarlarımıza armağanımızdır. Ancak ilerleyen süreçte hatalarımızı ve eksiklerimizi kapatarak oyun planlarımızı geliştirmeye devam edeceğiz. 2. ve 3. bölgeler üzerinde çalışmalarımızı artıracağız. Sonuç olarak hak eden taraf Amedspor idi ve biz galip geldik.”