DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

AVLU 4. Bölüm STAR TV CANLI İZLE | Avlu 5.Bölüm Fragmanı yayınladı Mı? |Avlu Son bölüm İZLE

21.04.2018
A+
A-

AVLU 4. Bölüm STAR TV CANLI İZLE | Avlu 5.Bölüm Fragmanı yayınladı Mı? |Avlu Son bölüm İZLE

Avlu dizisi izleme linki haberimizde… Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Avlu’nun son bölümü nefesleri kesti. Geçen hafta ekran başındaki izleyiciler Deniz’in başına gelen olayla ekranlara kilitlenmişti. Nihal son bölümde büyük bir çıkmazlık içine girdi. Nihal öldükten sonra bilekliği kaybolmuştu. Cezaevi bu bilekliği aramak için koğuşlara baskın düzenledi. Bileklik Deniz’in odasında bulundu. Peki Deniz bu çıkmazdan nasıl kurtulacak. suçsuzluğunu ispat eddebilecek mi? Hepsi ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz. Avlu dizisi Perşembe akşamı saat 20: 00’da Star TV ekranlarında…

Avlu canlı izleme linki haberimizde. Avlu izle! Avlu fragman izle…

 

AVLU DİZİSİ CANLI İZLE

AVLU 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AVLU 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ

Deniz, Kudret ile Azra savaşının ortasında kalıyor!

Çıkan müebbet kararından sonra Deniz’in dünyası bir kez daha başına yıkılır. Diğer mahkumlar ona umut aşılamaya çalışsa da aklında tek bir soru vardır; ‘’Ya kızımı bir daha göremezsem?’’. Azra için de yıllardır ertelediği bir görüşmeyi yapma zamanı artık gelmiştir. Bu, onu içten içe öldüren zehri akıtmak için belki de son fırsatıdır. Azra bunun gerginliğini yaşarken dışardan gelen haberler de Kudret’i pimi çekilmiş bir bombaya çevirmiştir. Deniz ise kendini bu ateş hattının tam orta yerinde bulacaktır.

AVLU 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Fragman henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Avlu 2. bölümde neler olmuştu?

İsyan sırasında öldürülen Nihal’in bilekliği zaten baş şüpheli olan Deniz’in hücresinde bulunmuştur. Cinayet delili olarak görülen bileklik Deniz’i büyük bir çıkmaza sokar. Azra ve elemanları dışında hiç kimse, özellikle de Murat, Deniz’in masumiyetine inanmıyordur. Cinayet soruşturması sürerken kamera kayıtlarından çıkan görüntüler akıllara yeni sorular getirir. Bu sırada Azra’nın geçmişi peşini bırakmıyordur. Kudret ise ailesi üzerindeki kontrolü kaybetmeye başladığı için oldukça öfkelidir.

Avlu dizisinin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var?

Ekranlara bomba gibi gelmeye hazırlanan Avlu dizisinin oyuncuları fırtınalar estireceğe benziyor. Güçlü ve iddialı kadroyla ekranlara gelecek olan Avlu oyuncuları kimlerdir? Limon Film imzalı projenin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı , Şebnem Dönmez ve Rüçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.