DOLAR 32,1940
EURO 34,6330
ALTIN 2.391,59
BIST 10.213,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Audi RS Q8 kameralara yakalandı

25.08.2019
A+
A-

2019 yılının Eylül ayında tanıtılması beklenen Audi RS Q8’in neredeyse tamamen kamuflajsız görüntüleri yayınlandı.

Kamelara yakalanan otomobilin üzerinde çeşitli çıkartmalar dışında bir kamuflaj bulunmuyor olması, otomobilseverleri oldukça sevindirdi.

Audi Q8 modeli ile kıyaslandığında çok daha sportif bir görünüme sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirdiğimiz RS Q8, performans odaklı bir SUV olması ile öne çıkıyor.

Otomobilin arka tarafına, Audi Q8’e göre çok geniş arka difüzör yerleştirilmiş olduğu görülebiliyor.

Motor tarafında ise çift turbo destekli 4 litrelik V8 bir motor kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Otomobilin 550 HP civarında bir güce olması ise oldukça muhtemel.

Yeni Mercedes C serisi iç tasarımı görüntülendi

Yeni Mercedes C serisi iç tasarımı ile sektördeki dengeleri değiştirmeye geliyor. Mercedes’in yeni tasarımı dili, rakiplerinin satışlarına darbe vurabilecek kadar iyi mi?

En çok merak edilen konulardan birisi olan şanzıman tarafında ise sızdırılmış herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Dünyanın en güçlü SUV modellerinden birisi olacak olan RS Q8‘nin, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacak etkinlik ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.