DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Asya Kıta’sının en gözde bekarlarından olan Brunei Prensi Abdul Mateen, 10 gün 10 gece süren dillere destan bir düğünle evlendi

Brunei’de Sultanı Hassanal Bolkiah’ın oğluPrens Abdul Mateence’nin 10 gün süren düğün törenin sekizinci gününde ülkede yaşam durdu. Prens Abdul Mateen, uzun süredir birlikte olduğu eşi Anisha Rosnah ile dünya çapında büyük ilgi gören bir törenle …

15.01.2024
A+
A-

Brunei’de Sultanı Hassanal Bolkiah’ın oğluPrens Abdul Mateence’nin 10 gün süren düğün törenin sekizinci gününde ülkede yaşam durdu.

Prens Abdul Mateen, uzun süredir birlikte olduğu eşi Anisha Rosnah ile dünya çapında büyük ilgi gören bir törenle evlendi.

Dünyadan bir çok tanınmış simanın katıldığı ve halkın büyük ilgi gösterdiği düğün, 1.788 odası, 257 banyosu ve 200 polo atı için klima kontrollü ahırlarıyla dünyanın en büyük saraylarından bir olan Sultanlık sarayında gerçekleşti.

32 yaşındaki Prens ve 32 yaşındaki eşi Anisha Rosnah, yapılan nikah sonrası üstü açık Rolls Royce marka araçilebaşkent Bandar Seri Begawan caddelerinde kendilerini bekleyen binlerce insanı selamladı.

Prens Mateen, kraliyet ailesinin modern yüzü olarak Asya’nın en gözde bekarları arasında yer alıyordu. İngiltere’de eğitim görmüş ve Brunei Kraliyet Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapan prensin, 2,6 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Brunei Sultanlığı, sıkı İslam yasaları ve zengin yaşam tarzları ile bilinir. Sultan Hassanal Bolkiah ve kraliyet ailesi, geçmişte 25 milyon dolar tahmini maliyetle düzenlenen lüks partilere imza atmıştır. Prens Mateen’in düğünü, 10 günlük bir kutlama sürecinin sonunda gerçekleşti. Bu süreçte çeşitli geleneksel törenler ve kutlamalar düzenlendi. Düğün, Bhutan, Suudi Arabistan, Ürdün ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden kraliyet üyeleri ile çeşitli ülkelerin liderlerinin katılımıyla büyük bir uluslararası etkinlik haline geldi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.