DOLAR 32,1732
EURO 34,9606
ALTIN 2.511,83
BIST 10.898,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Asus ZenFone 7 Pro performans testinde! İşte sonuç Asus ZenFone 7 Pro, Geekbench testi ile performansını ortaya koydu. Tayvanlı şirketin yeni amiral gemisi…

19.08.2020
A+
A-

ZenFone 7 serisinde ZenFone 7 ve ZenFone 7 Pro olmak üzere 2 versiyon yer alacak. ZenFone 7, Snapdragon 865 işlemcisi ile yola çıkacak. Pro versiyonu ise gücünü Snapdragon 865 Plus işlemcisinden alacak.

Geekbench testine konuk olan ZenFone 7 Pro modelinde 8 GB RAM ve Snapdragon 865 Plus işlemcisi bulunuyor. Bu akıllı telefonun işlemcisinde 3.1 GHz hızında çalıştırılan Kyro 585 çekirdekleri mevcut.

Asus ZenFone 7 Pro Geekbench testiAsus ZenFone 7 Pro Geekbench testi

Grafik biriminde ise bizi Adreno 650 grafik ünitesi karşılıyor. 26 Ağustos 2020 tarihinde tanıtılacağı söylenen bu cihaz, Geekbench platformunda ASUS_I002D etiketiyle sahneye çıktı. Asus ZenFone 7 Pro performans testi nasıl sonuçlandı?

Tek çekirdek testinden 966 puan alan ZenFone 7 Pro, çoklu çekirdek testinden 3283 puan aldı. ZenFone 7 modelinin uygun fiyatlı bir telefon olacağı iddia ediliyor. ZenFone 7 Pro ise fiyatı ile her kullanıcının bütçesine uygun olmayabilir.

Asus ZenFone 7 Pro GeekbenchAsus ZenFone 7 Pro Geekbench

Asus’un bu ürününde farklı bir kamera tasarımı ile karşılaşacağız. Çentiksiz bir ekran tasarımını tercih eden Tayvanlı teknoloji firması açılan, katlanabilen ve dönebilen kameraları beğeniyor.

Buradan hareketle bu modelde bizleri böyle bir kamera mekanizmasının beklediğini söyleyebiliriz. Söylentilere göre kullanıcılar bu sefer dörtlü bir kamera kurulumu ile karşılaşacak. ZenFone 7 Pro’da Wi-Fi 6, NFC, Bluetooth 5.0 ve 30W hızlı şarj desteği de bulunacak.

Asus ZenFone 7 Pro için yapılan performans testi hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.