DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Aston Martin DB11 AMR gücü serbest bırakıyor!

13.05.2018
A+
A-

Aston Martin çatısı altında çalışmalarını sürdüren AMR iki farklı ekibe sahip. AMR, şirketin ana tasarım ve mühendislik takımları yönetilirken, Pro ise Gelişmiş Operasyonlar departmanı tarafından işletiliyor.

DB11 AMR yine normal versiyondaki gibi 5.2 litre twin-turbo V12 motor ile geliyor. Öte yandan AMR iyileştirmesi, otomobilin ekstra 30 beygir ile 630 beygir güç ve 700 Nm tork üretmesine olanak sağlıyor. Motorla 8 ileri otomatik şanzıman sunulduğunu da belirtelim.

Önceki AMR modellerinde olduğu gibi bu modelin de egzoz sistemleri revize edilmiş durumda. Tabii ki bu da güç artışında etkili olmuş. Saatte 100 kilometre hıza 3.5 saniyede ulaşabilen canavarın azami hızı ise 334 kilometre.

Kendisini daha fazla gösteren karbon fiber ve parlak siyah detaylar, füme stop lambaları, koyu tek tonlu deri Alcantara iç kısımlar ile DB11 AMR göz alıcı bir hal alıyor. Daha karanlık, daha sert kenarlı ve daha sportif olmasına rağmen araç, geleneksel İngiliz konforu ve rahatına düşkünlüğünü koruyor. Bazı renk kombinasyonlarının üzerindeki göz alıcı dayglo aksanlar ise tasarımın şıklığına şıklık katıyor.

2018 yazında teslimatları sağlanacak olan Aston Martin DB11 AMR için 241 bin dolar gibi yüksek bir meblağı gözden çıkartmak gerekiyor. Eğer sadece 100 adetle sınırlı sayıda üretilecek olan Stirling Yeşili ve lime aksanlı modeli isterseniz üste ayrıca 29 bin dolar daha ödenmesi gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.