DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı: Rıza Baba’dan beklenmedik karar!

08.01.2018
A+
A-
Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ile Selin’in başındaki belanın devam edeceğini gösterdi. Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye dönen kardeşi nedeniyle zor dakikalar yaşayan Selin Komiser bu kez açığa alınacak. Tüm ekibin önünde Selin’in silahını ve rozetini alan Rıza Baba, Arka Sokaklar 464. bölüme damga vuracak.

Arka Sokaklar son bölümde Tekin’in sağlığına kavuşması Hüsnü Çoban ve çocuklarını sevindirmişti. Gonca ile evlenmeye kararlı olduğunu gösteren Hüsnü, evlenme teklifi sonrasında Gonca’ya evde yapmak istediği değişiklikler hakkında önerilerde bulunmuştu. İşte Arka Sokaklar dizisi 464. bölüm fragmanı ve gelecek hafta dizide yaşanacaklar…

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yayıncı kuruluş Kanal D’den 12 Ocak’taki gelecek bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şöyle; Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem’in yeni planları nasıl sonuçlanacak? Ekip, kendini silahlı bir kovalamacanın içinde bulur. İnsanların canına acımadan kıyan saldırgan, ekip tarafından yakalanabilecek mi? Selin’den gizli işler, bitmek bilmiyor. Son yaşanan olaylar, Selin için son nokta olmuştur. Rıza Baba, olanlar yüzünden Selin’i açığa alma kararı alır. Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi?

KANAL D YAYIN AKIŞI 5 OCAK CUMA

Her Cuma sevilen dizi ve programlara yer veren Kanal D yılbaşı haftası nedeniyle çekimlere verilen ara dolayısıyla 5 Ocak’ta yayın akışı içerisinde değişikliğe gidecek. Saat 20:00’de Sakar Koruma 2 adlı sinema filmini TV’de ilk kez ekrana taşıyacak olan yayıncı kuruluş 22:00’de ise yerli sinema Mandra Flozofu’nu TV izleyicisi ile buluşturacak. Sevilen dizi ise 12 Ocak Cuma günü kaldığı yerden takipçileriyle buluşmaya devam edecek. Talk Show programı Beyaz Show da bu hafta ekranlarda olmayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.