DOLAR 32,2666
EURO 34,7728
ALTIN 2.401,00
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Argivit Focus, “Yılın Çocuk Sağlığı Ürünü” seçildi!

Argivit Focus; anne-çocuk memnuniyeti, anne-çocuk dostu olması, tüketici tarafından erişilebilirlik ve çevre dostu olması gibi birçok önemli kriteri yerine getirerek “2023 Çocuk Sağlığı Ürünü” ödülüne layık görüldü. Yolculuğuna 2012 yılında başlayan …

09.02.2024
A+
A-

Argivit Focus; anne-çocuk memnuniyeti, anne-çocuk dostu olması, tüketici tarafından erişilebilirlik ve çevre dostu olması gibi birçok önemli kriteri yerine getirerek “2023 Çocuk Sağlığı Ürünü” ödülüne layık görüldü.

Yolculuğuna 2012 yılında başlayan Hekim İlaç’ın, doğal içeriklerin gücünü kullanarak titiz Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirdiği Argivit markası, bugün ailelerin güvendiği ürünlerin başında geliyor. 2021 yılı Ocak ayında, Kuantum Araştırma tarafından yapılan Memnuniyet Anketi sonucuna göre, 10 aileden 9’u Argivit ürünlerinden memnun olduklarını belirtmişti.

Hekim İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Doğan ödülle ilgili şunları söyledi: Argivit ailesi olarak en büyük ödülümüz küçük dostlarımızın sağlığı ve gülümsemesidir. Bizleri bu değerli ödüle layık gören tüm eczacılarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Hekim İlaç, her yıl pazar büyümesinin üzerinde bir gelişme kaydederek yolculuğuna devam etmektedir. Daha fazla insanın sağlıklı yaşam standartlarına ulaşmasına yardımcı olmak için ürün yelpazemizi multivitaminlerden probiyotiklere, cilt sağlığından göz sağlığına ve omega-3’lere kadar genişlettik. Özel olarak formüle edilen içeriklerimiz, modern üretim tesislerimiz ve sağlığa yaptığımız yatırımlarla müşterilerimizde oluşturduğumuz güven, başarımızın en büyük göstergesidir. Biz Focus’landığımız zirveye ulaştık. Haydi çocuklar, Argivit ile hep birlikte hep ileriye diyoruz !

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.