DOLAR 32,5176
EURO 34,7610
ALTIN 2.403,60
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Aptos Labs ve Dev Ortaklığı

Aptos Labs ve Dev Ortaklığı başlıklı içeriğimizde, teknoloji dünyasındaki en yeni gelişmeleri ve iş birliklerini keşfedin. İnovasyon ve geleceğe dair ipuçları burada!

18.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasası son zamanlarda belirsizliklerle dolu olsa da projeler hareketlenmeye devam ediyor. Aptos Labs, Microsoft, Brevan Howard, SK Telecom ve Boston Consulting Group ile dev bir ortaklık kurarak dikkatleri üzerine çekti. Bu ortaklık kapsamında, Aptos Ascend adlı dijital varlık yönetim platformunu geliştirecek.

Aptos Ascend ile Yenilikçi Çözümler

Aptos Ascend ile Yenilikçi Çözümler

Aptos Ascend, finansal kurumlar için merkezi olmayan finansmanı (DeFi) kurumsal sermayeye taşıyacak bir platform olarak öne çıkıyor. Microsoft Azure ve Azure OpenAI hizmetleriyle entegre olan bu platform, Brevan Howard’ın piyasa yatırım uzmanlığından da faydalanacak. Ayrıca, SK Telecom’un Web3 teknolojilerini kullanarak hizmet olarak cüzdan yeteneklerini geliştirecek.

Aptos Ascend’in Hedefleri

Aptos Labs CEO’su Mo Shaikh, yaptığı açıklamada, küresel kurumların hizmet verme, sınır ötesi faaliyet gösterme ve düzenlemelere uyum sağlama ihtiyaçlarına vurgu yaptı. Aptos Ascend’in, finans kurumlarına uzun vadeli bir ağ geçidi sunarak, merkezi olmayan finansmanı genişletmeyi ve tokenize varlık likiditesini artırmayı hedeflediğini belirtti.

  • Aptos Labs, 2023 Ağustos’unda Microsoft ile başlattığı işbirliği ile dijital ödemeler, tokenizasyon ve yapay zeka alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.
  • Aptos’un yerel tokeni APT, son 24 saatte %67 artarak 257 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.