DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Apple’ın 2020 iPhone planı sızdırıldı! Apple’ın iPhone SE 2 ile karşımıza çıkması beklenirken, gelecek yıl Eylül ayında sunacağı yeni iPhone…

08.12.2019
A+
A-

iPhone SE 2 ile ilgili detaylar sızdırılma devam ederken bugün de 2020 iPhone modelleri hakkında önemli bir sızıntı geldi. İsabetli sızıntılarıyla tanınan Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun son tahminlerine göre 2020’de beş yeni iPhone modeli piyasaya sürülecek. Bununla birlikte 2021’de de iPhone SE 2 Plus modeli karşımıza çıkacak.

MacRumors tarafından ortaya çıkartılan TF International Securities adlı bir araştırma notunda Kuo, 2020’nin ilk yarısında 4.7 inç LCD ekranlı iPhone SE 2 için beklentilerini, ardından iPhone 12 serisinin detaylarını ortaya çıkardı.

Kuo, dört üst seviye modelin hepsinin Qualcomm X55 modemiyle 5G‘yi desteklemesini bekliyor; yalnızca 6G veya Sub-6G destekleyen modellerin bulunmasının da ülkeye göre değişeceğini de raporuna ekledi.

Kuo, mmWave’li iPhone modellerinin Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Kore ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere beş pazarda satışa sunulmasını bekliyor. Üretim maliyetlerini azaltmak için 5G penetrasyon oranı da artırılmış.

İlk olarak karşımıza çıkacak iPhone SE 2, çerçeveler ve bir Touch ID ile iPhone 8’e benzemesi bekleniyor. 4.7 inç bir ekranla karşımıza çıkması beklenen cihazın A13 işlemci ve 3 GB RAM ile desteklenmesi bekleniyor. Muhtemel ihtimaller arasında cihazın tek lensli bir sensör ile de gelmesi bekleniyor.

Diğer dört üs model iPhone’un ise iPhone 4‘e benzemesi bekleniyor. Yani yeni iPhone’ların daha düz kenarlı ve köşeli metal bir tasarımla karşımıza çıkması da beklenen kuvvetli ihtimaller arasında.

Raporlar doğruysa, 2020‘de aşağıdaki iPhone serisi bizleri karşılayacak.

4.7 inç iPhone SE 2: LCD ekran, tek lensli arka kamera, 5G desteği yok

5.4 inç iPhone 12: OLED ekran, çift lensli arka kamera, 5G desteği

6.1 inç iPhone 12: OLED ekran, çift lensli arka kamera, 5G desteği

6.1 inç iPhone 12 Pro: OLED ekran, üçlü lens arka kamera, 5G desteği

6.7 inç iPhone 12 Pro Max: OLED ekran, üçlü lens arka kamera, 5G desteği

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.