DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

İkinci nesil iPhone SE bekleyenlere müjde!

03.01.2018
A+
A-

İlk iPhone SE modeli İlkbahar 2016’da satışa sunulmuştu ve 2017 yılında güncellenmemişti. Bu sebeple şirketin seriyi devam ettirip ettirmeyeceği konusu muallakta kalmıştı. Şimdi ise Tayvanlı piyasa araştırma şirketi Trendforce, yeni sunduğu rapor ile yeni 4 inç ekranlı cihaz için çalışıldığını ifade ediyor. 2018 yılının ilk yarısında gelebileceği tahmin edilen küçük ekranlı iPhone modelinin, Tayvan merkezli Wistron şirketinin Hindistan’ın Bangalore şehrindeki bir fabrikasında üretildiği belirtiliyor.

İlk nesil modelde iPhone 6S ile aynı donanıma yer verilmişti. Bu donanımlar arasında A9 çipset, 2 GB RAM ve 12 megapiksel (MP) arka kamera yer alıyordu. İkinci nesil modelde ise hangi donanımların yer alacağı şimdilik bilinmiyor. Tabii ki OLED ekran ya da Face ID beklemek ise hayalden öteye gidemez.

Trendforce, Apple’ın iPhone üretim hacmini bu yıl genişleteceğini ve yüzde 7.5 oranında büyüme gerçekleşeceğini öngörüyor.

:: Sizce 4 inç ekralı iPhone modelinde hangi özelliklere yer verilecek?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.