DOLAR 32,3541
EURO 34,8051
ALTIN 2.395,25
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Apple Watch Series 4 parçalarına ayrıldı!

24.09.2018
A+
A-

Apple’ın yeni akıllı saatini sökmek için daha önceki modeller ile benzer şekillde, herhangi bir tornavidanın aksine pena benzeri bir malzemeye ihtiyaç duyuluyor. Cihazı kenarlarından hafifçe zorlayarak ekran ile kasayı ayırmak gerekiyor.

Ekran ile kasa arasında üç kablo bulunuyor. Ekranı ayırmak için bu kabloları sökmek yeterli, ancak kablolar ince olduğu için dikkatli olunmalı. Titreşim motoru ile yan yana duran bataryaya erişmek için ise küçük vida sökülüyor.

iFixit ekibinin Apple Watch Series 4 için belirlediği tamir edilebilirlik puanı 10 üzerinden 6 oldu. Yeni telefonlar iPhone XS ve XS Max’ta aynı puanı almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.