DOLAR 32,5167
EURO 34,8858
ALTIN 2.451,84
BIST 9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Apple Watch rakibi yeni Fitbit Versa!

13.03.2018
A+
A-

Fitbit Ionic modelinin üzerinden geçen 1,5 yıl sonrasında sonunda Fitbit Versa özellikleri ve tasarımı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Hem de yeni model Ionic’in 300 dolar fiyat etiketiyle kıyaslandığında daha uygun. Versa, 199 dolar fiyatla piyasaya çıkıyor.

Fitbit Versa

1.34 inç ekranlı yuvarlatılmış köşelere sahip kare tasarımlı ürünün, piyasadaki en hafif metal akıllı saat olduğunun altı çiziliyor. Bu anlamda 38 mm Apple Watch ile kıyaslandığında ekran küçük. Gümüş, grafit ve roze altın renk seçenekleri sunulan ürünün ayrıca 30 dolar daha pahalı olan iki adet Special Edition modeli de bulunuyor. Deri ve metal örgü kayışları ile özel yapım Versa’lar kendilerini diğerlerinden ayırmayı başarıyor. Yeni modelde NFC çipinin yanı sıra, standart silikon kayış ile birlikte şık dokuma bantları da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Tabii ki farklı kayış ve bant seçeneklerini de istediğiniz zaman satın almanız mümkün.

Fitbit daha çok kadın müşteri çekmek için bazı özellikler sunmayı da ihmal etmemiş. Markanın tüketicilerinin yüzde 60’ının erkek olduğunu da not olarak düşelim. Kadın sağlığı takibi özelliği ile kadınların özel günlerini ve semptomlarını kaydetmesine ve ovülasyon takibi ile döngü içerisindeki uyarıları takip etmelerine yardımcı olunuyor. Öte yandan bu özelliğin yaz aylarında sunulacağı, Ionic sahiplerineyse özellik için firmware güncellemesi sağlanacağı belirtiliyor.

50 metre suya dayanıklılık, 7/24 kalp ritmi takibi, 4 günün üzerinde pil ömrü, 2.5 GB depolama alanı ve Fitbit OS ürünün diğer detayları arasında.

Fitbit Versa çıkış tarihi olaraksa Nisan ayı veriliyor.

:: Fitbit’in yeni akıllı saatini beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.