DOLAR 31,1403
EURO 33,8030
ALTIN 2.032,66
BIST 9.179,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 15°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Apple Vision Pro’nun şifresi unutulursa ne olur?

Apple Vision Pro, geçtiğimiz günlerde ABD’deki kullanıcılar için genel satışa çıktı. Karma gerçeklik gözlüğünün şifresini unutan kullanıcıların ise Apple mağazalarına giderek cihaz sıfırlaması yapmak zorunda olduğu kaydedildi.

06.02.2024
A+
A-

Apple Vision Pro, 2 Şubat Cuma günü ABD’deki Apple mağazalarında satışa çıktı.

Karma gerçeklik gözlüğünün kullanıcılar parolalarını oluşturarak cihazlara erişim sağladı.

Bloomberg’in haberine göre, tüketicilerin Apple Vision Pro gözlüklerinde parolalarını unutması durumunda Apple mağazasına gitmelerinin gerektiği kaydedildi.

Gözlük sahipleri karma gerçeklik gözlüğünün parolasını unuttuğu takdirde mağazaya giderek cihazı sıfırlatmaları gerekecek.

OPTIC ID KULLANIYOR

Vision Pro çoğunlukla kullanıcının gözlerini kullanarak kimlik doğrulama için Optic ID’yi kullanır, ancak bazı durumlarda, örneğin yeniden başlatmanın ardından, kullanıcıdan şifresini girmesi istenir.

Bir iPhone’da parolanızı unutursanız, ekranda aygıtı sıfırlama seçeneği sunulur. Ardından Apple Kimliğinizi ve parolanızı girerek iPhone’unuzdaki içeriği siliyor ve iCloud’dan ya da bilgisayarınızdan bir yedekleme kullanarak geri yüklüyorsunuz. Apple Watch da nispeten basit bir sıfırlama işlemi sunuyor.

PAROLA YANLIŞ GİRİLDİĞİNDE CİHAZ DEVRE DIŞI KALIYOR

Ancak Vision Pro’da, parolanızı çok fazla kez yanlış girerseniz, cihaz devre dışı bırakılacak ve yalnızca Apple personeli sıfırlayabilecek gibi görünüyor.

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.