DOLAR 32,1829
EURO 34,7304
ALTIN 2.438,90
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C

Apple TV ses sorunu kullanıcıları çileden çıkardı Apple TV ses sorunu Greyhound filmini izleyen kullanıcıları çileden çıkardı. Platformda meydana gelen…

12.07.2020
A+
A-

Filmi izleyen herkes bu sorunla karşılaşmadı, bazı kullanıcılar bu sorunla karşılaşmışken bazıları da bir sorun bulunmadığını söyledi. 10 Temmuz’da yayınlanan Greyhound filmini izleyenler 2 ve 58 dakika arasında ses gecikmeleri yaşadığını dile getirdi.

Dear @AppleTV at 58:27 into the new Apple TV+ show “Greyhound” starring @tomhanks there is a Jump Cut and the audio becomes out of sync for some time. My guess is that it’s a delay issue either on the upload side or on the Masrer, FYI. ☝?

— Joey Lozano (@JoeySnap71) July 11, 2020

Apple TV ses sorunu platformdan mı yoksa kullanıcılardan mı kaynaklı belli değil. Zaten gördüğümüz şikayetler henüz kaos niteliğinde değil. Tahminlerimize göre izleyicilerin küçük bir kısmında aktif olan bir deneysel özellik bu soruna yol açmış olabilir. Bu sorunun birden fazla kişide bulunması sorun ile ilgili bir adım atılması ihtimalini güçlendiriyor. Yine de bu sorunu yaşayan kullanıcıların mağduriyeti nasıl giderileceği merak edilenler arasında.

Siz filmi izlerken bir sorun yaşadınız mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.