DOLAR 32,2106
EURO 35,0833
ALTIN 2.472,01
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Apple mağaza ve ofislerinde corona virüsü önlemi!

03.02.2020
A+
A-

Apple bu sabah, Çin üzerinde bulunan bütün mağazalarını ve şirket ofislerini kapatma kararı aldığını duyurdu. Corona virüsü sebebiyle ihtiyatlı davranmaları gerektiğini söyleyen şirket, çalışanların can sağlığını korumak amaçlı kararı uygulamaya başladı. Sağlık uzmanlarının en son tavsiyelerini uyduklarını söyleyen şirket için faaliyetler geçici olarak durdu.

Salgın süresince, Apple ürünlerini internet yoluyla almak mümkün olacak. Şirket, internet üzerinden sipariş veren müşterilere ürünlerinin ulaştırılacağını da belirtti. Kargo durumları hakkında ise henüz bir bilgi yok. Sipariş verilen ürünler normal dağıtım ile mi ulaştırılacak yoksa dağıtım süreleri uzayacak mı bilinmiyor.

Google’dan koronavirüs kararı! Tüm ofisler kapatıldı

Google Çin’deki ofisleri ile ilgili kararını verdi. Yayılma hızı ile dikkat çeken ve henüz tedavisi bulunmayan koronavirüs endişesi sürüyor. Google koronavirüs kararı ile gündemde…

3 aylık kazanç durumunu Corona virüsüne göre belirleyen Apple, olası düşüşleri hesaba katmış durumda. Virüsü “son zamanlarda ortaya çıkan bir halk sağlığı durumu” olarak nitelendiren Apple, Çin için beklenen gelir aralığını daha geniş tutmuş durumda.

9 Şubat tarihine kadar faaliyetlerini erteleyen Apple, duruma göre bu tarihi daha ileri bir zamana taşıyabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.