DOLAR 32,2668
EURO 34,8259
ALTIN 2.434,11
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Apple kullanmanın bedeli: 63 bin TL

14.07.2020
A+
A-

Apple ekosistemi için gerekli olan şeyler bir bilgisayar, bir telefon, bir akıllı saat ve son olarak bir iPad. Belki de konuyu abartacak olursak bir de bir MacBook Pro 16. Peki tüm bu ürünleri satın alacak kişi, Apple ne kadar ödemeli? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri ilginç videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple’dan neler aldık?

Apple ekosistemine girebilmek için oluşturduğumuz senaryoda 2 farklı seçenek vardı. İlk seçenekte bütçeyi düşük tutarak A13 Bionic işlemcisine sahip bir iPhone SE 2020, 2. nesil AirPods ve bir 3. nesil Apple Watch satın aldık. İlk alışverişimizdeki fiyat gözümüzü korkutmadı ancak sıradaki fiyat bizleri biraz korkuttu. Apple’ın tüm ürünlerini üst seviyede satın almak istediğimizde ise fiyat ciddi seviyede yükseldi.

Sizlerle beraber Apple Store üzerinden yaptığımız alışverişin keyfini çıkardık ancak her şey ödeme kısmına kadar sürdü. Videomuzu izledikten sonra Sihirli Elma YouTube kanalına abone olmayı, video hakkında fikirlerini videomuzun altıdaki yorumlar kısmına yazmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.