DOLAR 32,2617
EURO 34,7841
ALTIN 2.402,98
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Apple, iPhone kutu içeriğini daha da azaltacak

01.05.2018
A+
A-

Analistlerden çıkan bu iddialar, yeni iPhone modellerinin kutusunda Lightning’i 3,5 mm jak’a dönüştürme adaptörüne yer verilmeyeceği yönünde. Böyle bir durumda, daha önceki nesillerden kalan bir adaptöre sahip olmayan kişilerin -kutudan çıkacak Lightning girişli EarPods’ları ya da kablosuz kulaklık kullanacak kişiler hariç- başka bir kablolu kulaklık kullanabilmesi için 39 TL ücret ödeyip satın alması gerekecek.

Bunların yanı sıra iddialar doğru çıkarsa, adaptör için DAC / ADC yongaları üreten Cirrus Logic tedarikçisi, Apple’dan gelen siparişleri kaybedebilecek.

2018 yılında tanıtılacak iPhone modellerinin kutu içeriğinde bu adaptörün yer almaması, sonraki iPhone’ların kutu içeriğinde de yer almayacağı anlamına geliyor. Bu durumun çoğu tüketici tarafından hoş karşılanmayacağı düşünülüyor.

:: iPhone’ların kutu içeriğinin azaltılması hakkındaki düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.