DOLAR 32,3633
EURO 34,6915
ALTIN 2.392,12
BIST 10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Apple iOS 13.5 dönüş yolunu kapattı

28.05.2020
A+
A-

Bilindiği gibi Apple, 20 Mayıs 2020 tarihi itibariyle destekli iPhone modelleri için yeni iOS 13.5 sürümünü yayınladı. Üstünden geçen zamandan sonra derhal de bir önceki iOS 13.4.1 güncelleme geçişleri kapatılmış oldu. Bundan daha sonra iOS 13.5 sürümünden geri dönerek iOS 13.4.1 güncellemesi kullanmaya başlamak isteyen kullanıcılar, ne eyvah ama istedikleri bu işlemi gerçekleştiremeyecekler. Eski iPhone modelleri için de iOS 12.4.6 güncellemesi dönüşleri de aynı şekilde sonlandırılmış oldu.

Apple’dan iPhone 12 ile yıllar sonra bir birincil!

iPhone 12 çıkış tarihi ile ilgili yeni gelen bahis, Apple’ın yıllar sonradan bir ilk ile karşılaşacağı anlamına geliyor. İşte tüm teferruat!

iOS 13.5 güncellemesindeki farklı alanlara yönlendirilmiş hatalardan dolayı bazı kullanıcılar, bu hatalar düzeltilene dek önceki sürüme geri dönme yollarını aramaktaydı. Apple’ın aldığı bu yeni karar ile birlikte ise ne eyvah ancak bundan böyle iOS 13.4.1 sürümüne geçiş yapılamayacak.

Hatırlatmak gerekirse Apple, ios 13.5 güncellemesi ile maskeli Face ID kullanımında rahat, grup FaceTime özelliklerinde değişikler ve dağıtılmış emniyet önlemleri faal edilmişti. aynı zamanda ortaya çıkan yeni hatalar ise kullanıcıların eleştirilerini almaya devam ediyor. Bu süreçte yeni bir hata ayar sürümünün yayınlanması konusunda beklentiler olduğunu da belirtmekte üstünlük var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.