DOLAR 32,5991
EURO 34,7588
ALTIN 2.499,68
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Apple HomePod rakibi Sony SRS-XB501G!

30.08.2018
A+
A-
Sony’den Type-C ile şarj olan, 2300 TL’lik kulaklık!

IFA 2018 konferasında Sony, bugüne kadarki en iyi gürültü engelleme özelliği sunan kulaklığı Sony 1000XM3 modelini tanıttı. İşte kulaklığın tüm özellikleri

Tasarımı ve sesi ile kendisine hayran bırakan Sony SRS-XB501G, hem Wi-Fi hem de Bluetooth hoparlör. Dahili Google Asistan ile akıllı hoparlör sesli komutlara da yanıt verebiliyor. Ürün portatif kullanımı ile de kolaylık sağlıyor.

Uydu hoparlör ve subwoofer birimlerinden daha güçlü ses sunmak üzere tasarlandığı ifade edilen SRS-XB501G, yuvarlak formu ile titreşimleri minimize ederken, ses karışmalarını da azaltıyor. Dijital sinyal işlemcisi ise ekstra bass teknolojisini tamamen kullanarak bol baslı ve güçlü ses üretebiliyor.

Sony Extra Bass serisi hoparlörden birisi olan SRS-XB501G üç sürücüye sahip. Hoparlör hem AC adaptör hem batarya gücü ile çalışabiliyor. Her iki kullanımda da ses kalitesinden ise ödün verilmediğin altı çiziliyor. 2.7 kilogram ağırlığındaki ürünün batarya ile 16 saat müzik çalabilmesi de memnun edici. USB-C portu üzerinden ürünün yanı sıra, destekleyen cihazları şarj etmeniz de mümkün.

Adeta bir ışık gösterisi de sunabilen akıllı hoparlöre tripod girişi de konulmuş. Böylece ürünü bir tripod üzerine koyarak kullanma şansınız da bulunuyor. Ayrıca, birden fazla SRS-XB501G arasında bağlantı kurabiliyorsunuz. Ürün toza ve suya dayanıklı yapısıyla da içinizin rahat olmasını sağlıyor.

SRS-XB501G kablosuz hoparlör Ekim ayında 300 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.