DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Apple AirPods 2 kablosuz kulaklıklar geliyor!

22.02.2018
A+
A-

Öncelikle yeni AirPods modelinin bu yılın sonlarında satışa sunulmasının beklendiğini belirtelim. Ürün tanıtımının yeni nesil iPhone akıllı telefonlarla birlikte yapılaması ihtimaline de sıcak bakabiliriz. Kablosuz kulaklıkların yeni kablosuz çip, Hey Siri aktivasyon desteği ve suya dayanıklılık özelliklerine sahip olacağı iddialar arasında. Ayrıca, kullanılacak kablosuz çipin Apple Watch 3 ile karşımıza çıkan W2 çipi olacağı düşünülüyor.

Yeniliklerle birlikte Apple dijital asistanı Siri ile daha fazla etkileşim sağlanmış olacak ve mevcut kulaklıkta olduğu gibi çift tıklama gereksinimi ortadan kalkacak. Ek olarak, müziği kontrol etmek ve sesi ayarlamak gibi konularda da iyileştirmeler yapılacağı tahmin ediliyor.

Şu anda piyasada olan ve stok anlamında oldukça zorluklar çıkartan model Aralık 2016 tarihinde tanıtılmıştı. Mevcut modeller için kablosuz şarj kutusu sunulacağı ve bunun AirPower şarj istasyonu ile uyumlu olacağı açıklanmıştı. Bu şarj kutusu da ilk kez ikinci nesil AirPods ile tanıtılabilir.

:: Sizin ikinci nesil AirPods modelinden beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.