DOLAR 32,2747
EURO 34,7012
ALTIN 2.411,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Antalya’da Özel Hastanede Skandal

Antalya’da bir özel hastanede yaşanan skandal olayın detayları. Sağlık sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgiler içerir. Olayın etkileri ve sonuçları ele alınmaktadır.

15.04.2024
A+
A-

Antalya’da bir özel hastanede yaşanan olayda, elinde kesik olan küçük bir kız çocuğunun tedavi için başvurduğu hastaneden geri çevrildiği iddia edildi. Hastane yetkilileri ise olaya farklı bir açıdan yaklaştı.

Olayın Detayları

18 yaşından küçük bir kız çocuğu ve annesinin, elinde oluşan kesik nedeniyle Yaşam Hastanesi acil servisine başvurduğu sırada, sigortasının olmadığı gerekçesiyle tedavi edilmeden geri çevrildiği iddia edildi.

İddialar ve Tepkiler

Hastane personelinin, çocuğun sigortasının olmadığını belirterek kayıt için yüklü miktarda para talep ettiği iddialarına karşın, hastane yetkilileri yaşananları farklı bir şekilde açıkladı. Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Hastane Açıklaması

Yaşam Hastanesi yetkilileri, küçük kızın başvuru sırasında hastanede yoğunluğun yaşandığını ve acil müdahale gerektiren diğer hastaların bulunduğunu belirtti. Ayrıca hastane, yaşanan olayı farklı bir açıdan değerlendirdi.

Sosyal Medya Paylaşımları

Olayı sosyal medyada paylaşarak gündeme getiren Hikmet Tuğsuz, yaşanan haksızlığa dikkat çekti ve insanların tepkisini topladı. Videoların paylaşılmasıyla birlikte olay daha geniş kitlelere ulaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.