Antalya Serik’te Deprem Meydana Geldi
Antalya Serik’te deprem meydana geldi. Güncel bilgiler ve gelişmeler için haberimizi takip edin. Güvenliğinizi ön planda tutmayı unutmayın.
Antalya’nın Serik İlçesinde Deprem Alarmı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Antalya’nın güzel ilçesi Serik’te bugün saat 17:43 sularında korkutan bir deprem meydana geldi. Bu deprem, bölgedeki vatandaşlar arasında büyük endişe ve paniğe neden oldu.
Depremin büyüklüğü ise 3.9 olarak kayıtlara geçti. Ayrıca, depremin derinliği 93.98 km olarak ölçüldü, bu da sarsıntının orta derinlikte gerçekleştiğini gösteriyor. Yetkililer, bölgede herhangi bir can kaybı veya ciddi hasar bildirilmediğini belirtirken, vatandaşların dikkatli olmalarını ve olası artçı sarsıntılara karşı hazırlıklı olmalarını öneriyor.
İlçe sakinleri ve yetkililer ise, depremin ardından kısa sürede olay yerinde incelemelerde bulunarak, olası olumsuz etkileri değerlendirdi. Bölgede güvenlik ve sağlık ekipleri hazır bekletiliyor, vatandaşlara ise güncel bilgileri takip etmeleri çağrısında bulunuluyor.