DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Anta Toros Gülriz Sururi’nin vasiyetini açıkladı

06.11.2022
A+
A-

Bir dönemin ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan ‘Film Gibi Hayatlar’da konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Programın bu haftaki konuğu tiyatro sanatçısı Anta Toros oldu.

Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan Toros, “Beni hem seviyordu, hem rahat oynuyordu benimle. Ben öne geçmeye çalışmam. Bende öyle bir huy yoktu. Bana bir vasiyeti olmuştu. Fizik olarak da belki biraz andırıyor muydum, bilmiyorum. Bana, ‘Filmimi yapacak olurlarsa sen oyna’ dedi ama öyle bir şey yapılmadı zaten. O kadar uzun yaşadı ki film yapmaya gerek kalmadan ben yaşlandım. Artık ben yaşlandım ama şimdi onu oynayacak oyuncu daha genç olmalı bence” şeklinde konuştu.

Usta tiyatrocu Misak Toros ile uzun yıllar mutlu bir evlilik yaşayan Anta Toros, kaybettiği eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Toros, “Misak çok şeker bir insandı. Hümanist, yardımsever, bildiklerini öğretmeye çalışan ve çok yönlü biriydi. Çok enerjikti… Onun peşinde koşturmaktan topuklarım aşındı diyebilirim. Bana çok yardımcı oldu. Oyunculukla ilgili en başta ondan öğrendim birçok şeyi. Çok iyi bir insandı. Bazen bakıyorum; ‘Öyle biri var mı acaba?’ diyorum ama hiç rastlayamadım, göremedim. ‘Uzaylı mıydı acaba?’ diyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.