DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

Ankara ‘da Lazer Epilasyon Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı!

24.07.2020
A+
A-

Ankara ‘da Lazer Epilasyon Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı!

Bildiğiniz bütün epilasyon yöntemlerini unutun! Bugüne kadar acı ve ağrı hissiyle eziyete dönen epilasyon seansları, konfor ve masaj rahatlığında epilasyonla karşımıza çıkıyor. Buz Lazer, son teknolojiye sahip bilinen tüm yöntemleri geride bırakan devrim niteliğinde bir epilasyon yöntemidir. Acısız ve ağrısız epilasyon mucizesiyle karşımıza çıkan Buz Lazer, hem istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok ediyor hem de konforlu bir şekilde seansları keyifli hale dönüştürüyor! İstenmeyen tüylerden kurtulmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Buz Lazer sayesinde siz de acısız ve ağrısız masaj konforunda seanslarla istenmeyen tüylerinize veda edebilirsiniz. Tüm Türkiye’de yaygın olarak uygulanan Buz Lazer, Lazer Epilasyon Ankara da kadın ve erkeklerin yoğun ilgilisiyle karşılaşıyor.

Buz Lazer Nedir?

Buz Lazer, epilasyonda fark yaratan devrim niteliğinde bir teknolojidir. Patentli teknolojilere sahip Buz Lazer acısız, ağrısız, konforu ve hızıyla da adından söz ettiren bir epilasyon yöntemidir. Kullanıcıların epilasyon yöntemleri için ortak bir konuda birleştiği acı ve ağrı hissi Buz Lazer ile ortadan kaldırılmıştır. Her kullanıcıya ihtiyacı olan konforu sağlayan Buz Lazer, istenmeyen tüylere kalıcı olarak çözüm için en ideal yöntemdir.

Buz Lazer Uygulama Yönteminin Detayları Nelerdir?

Buz Lazer, geniş uygulama başlığına sahiptir. Başlık, cilde temas ettiğinde buz gibi soğuktur ve uygulama boyunca cildi serinletir. Geniş uygulama başlığı, kıl köklerini kademeli olarak ısıtır. Kıl köklerine iletilen enerji sayesinde kıl kökleri tahrip olur ve o kıl kökünden tekrar kıl oluşmaz. Tedavi başlığı ise Buz Lazeri farklı kılan özelliğidir, uygulama esnasında buz başlık cildi soğutur ve acı, ağrı hissedilmez. İstenmeyen tüyler yok olurken konforlu seanslarla keyifli bir epilasyon sağlanır. Lazer Epilasyon Ankara’da hem kadın hem de erkekler bu eşsiz deneyimi yaşamak için Buz Lazer merkezlerini ziyaret edebilirler.

Uygulanan Süre Ne Kadardır?

Geniş başlıklı Buz Lazer, uygulama süresiyle de bilinen tüm yöntemleri geride bırakmayı başarmıştır, çünkü Buz Lazer tüm vücut bölgesine 30-35 dakika kadar kısa sürede uygulanabilmektedir. Çok hızlı uygulama yapabilen Buz Lazer, koltuk altı, bıyık bölgesi gibi bölgelere sadece 1 dakika sürede epilasyon sağlar. Konforu kadar hızıyla da Buz Lazer fark yaratan bir teknolojidir.

Buz Lazer Her Bölgeye Uygulanabilir Mi?

Buz Lazer üretilirken son teknolojiden faydalanılmıştır. Başlangıçtaki amaç acı ve ağrı hissettirmeden epilasyon düşüncesi olsa da güvenli, konforlu ve her kullanıcıya hitap eden bir yöntem olması amaçlanmıştır. Bu sebeple hem kadın hem de erkekler düşünülerek tasarlanmıştır. Buz Lazer üretildiği günden bu yana güvenle ve konforla hem kadınların hem de erkeklerin tüm vücut bölgelerine uygulanabilmektedir. Hatta ulaşılması güç bölgeler için özel olarak tasarlanmış başlığı sayesinde kulak içi, burun içi ve kaş arası bölgelerine de epilasyon yapılabilmektedir.

Kalıcı Sonuçlar İçin Kaç Seans Gereklidir?

Kalıcı sonuçlar için genellikle 8 seans yeterlidir. Bazı durumlarda bu süreye ek 1-2 seans gerekebilmektedir. Bu durum kişilerin farklı kıl yapısına bağlıdır. Çünkü herkesin kıl yapısı aynı değildir. Kıl kalınlığı, kıl yoğunluğu ve kıl rengi gibi etkenler seans süresinde rol oynar. Bu yüzden kişilerde farklı sürelerde beklenen sonuç alınabilmektedir. Lazer Epilasyon Ankara’ da sizde istenmeyen tüylerinizden kaç seansta kurtulabileceğinizi Buz Lazer merkezlerini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmak için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.