DOLAR 32,5556
EURO 34,9560
ALTIN 2.459,17
BIST 9.885,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Angry Birds: Summer Madness, Netflix ekranına geliyor

26.03.2020
A+
A-

Red, Bomb ve Chuck ve onların diğer tüylü arkadaşlarının yaz kampı hikayesinde, danışman Yüce Kartal’ın eğlenceli rehberliğindeki çılgın yaz maceraları anlatılacak. Kuşların patlayıcılar, uygunsuz şakalar eşliğinde kuralları yıktıklarını ve domuzcukları çitin öbür tarafına gönderdiklerini göreceğiz.

77 yaşındaki adama Pokemon cezası!

corona virüsü sebebiyle karantina altında olan İspanya’da, 77 yaşındaki yaşlı bir adam sokağa çıkma yasağını delip sokaklarda Pokemon yakalamak için yürürken polise yakalandı.

Çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çekecek seri gelecek yıl çıkacak ve alışık olduğumuz karakterlerin yanı sıra, yeni karakterlerin de eklenecek.

Angry Birds: Summer Madness

Toplamda 11 dakikalık 40 bölümden oluşması planlanan animasyon serisinin, 2021 yılında seyirciyle buluşması planlanıyor.  Kesin yayın tarihi ise henüz belirtilmedi.

Dizi, Geliştirici Ravio ve çocukların gelişimleri için eğlence ürünleri tasarlayan Cake şirketinin ortak yapımı olacak. Cake’in yöneticisi Ed Galton; “Angry Birds, küçük ekranı yıkmak üzere ve bu yolculukta Netflix ile ortaklık kurduğumuz için heyecanlıyız.” Şeklinde ifade kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.