DOLAR 32,5053
EURO 34,7581
ALTIN 2.412,08
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Android telefonlar için beklenen tatbik geldi!

11.06.2020
A+
A-

Bir suni zekâ platformu olarak hizmet veren Sensei ile bir meslek birliği yapan Adobe, yeni bir tarama sistemi kullanıyor. Bu sistem, kullanıcıların fotoğraflarını inceleyecek ve incelenen fotoğraflar için çeşitli filtreler önerecek.

Geçen yılın aralık ayında bir deneme sürümü ile karşımıza meydana çıkan Adobe Photoshop Camera, asgari çabayla en bereketli sonuca ulaşmak isteyen kullanıcılara hitap etmeyi amaçlıyor. Bu gerçekte 80’den fazla filtre bulunuyor.

Adobe’nin yeni yazılımı, fotoğrafların ayrıca çekildiği an düzenlenebilmesini sağlıyor ayrıca de çekildikten sonradan incelenmesine ihtimal tanıyor. Uygulamanın bünyesinde yer alan bir takım filtreler şu şekilde: Portre, Stüdyo Işığı, Çiçek, Yemek, Doğa, Gökyüzü, Manzara ve Sahne.

Yeni yazılımın fotoğraf çekimlerinde de muavin olacağı belirtildi. Adobe’nin yeni uygulaması, kullanıcıya fotoğraf çekme işlemi esnasında parlaklık, gölge ayarı ve maskeleme düzeyi gibi birçok kayda değer konuda asistan olacak.

Bu kullanım için hazırlanan Google Play Store sayfasına “buradan“ ulaşabilirsiniz. Adobe Photoshop Camera’nın sosyal medyada etkili olabileceğini söyleyenlerin sayısı eksik yok.

Zira Adobe’nin şimdiye dek sağladığı katkılar besbelli. Son olarak bu uygulamanın Android işletim sistemini kullanan zeki telefonları bir üst seviyeye taşıyabileceğini düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.