DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Android Go’lu ZTE Tempo Go tanıtıldı!

25.02.2018
A+
A-

ZTE Mobil Dünya Kongresi’nde en yeni modellerini görücüye çıkarttı. Android’in çok daha hafif versiyonu olan ve giriş seviyesi modeller için geliştirilen Android Go platformuna sahip yeni modelse ZTE Tempo Go oldu.

Gücünü Snapdragon 210 işlemcisinden alan Tempo Go, 1 GB RAM ve 8 GB arttırılabilir dahili hafızaya sahip. Oldukça uygun bir fiyata sahip olan model, kararlılık, güvenlilik ve uygulama güncellemelerinde de öncelik vadediyor.

ZTE Tempo Go modeli 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir ana kameraya sahip. Ön tarafta ise 2 Megapiksellik bir kamera yer alıyor. 3.5 mm kulaklık girişi ve micro USB girişlerinin yer aldığı modelde 2200 mAh batarya yer alıyor.

Android Go Android Oreo’nun farklı bir sürümü olarak karşımıza çıkarken özelliştirilmiş uygulamalar ve özelleştirilmiş bir uygulama mağazası sunuyor. Modelin fiyatı ise sadece 80 dolar.

:: Tempo Go hakkındaki düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.