DOLAR 32,3689
EURO 34,7941
ALTIN 2.393,12
BIST 10.270,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Android 11 çıkış tarihi ortaya çıktı! Android 11 çıkış tarihi ortaya çıktı. Hey Google etkinliğinde ortaya çıkan bir görsel, yeni işletim …

09.07.2020
A+
A-

Beklenen tarih, Google geliştiricileri için canlı olarak yayımlanan “Works With “Hey Google” Smart Home Summit – APAC” isimli videoda görüldü. Bu bilginin şaşırtıcı olduğunu söyleyemeyiz çünkü Android 10 da 3 Eylül 2019 tarihinde çıkmıştı.

Hey Google etkinliğinde ortaya çıkan görsele göre, Android 11 için açıklanan tarih 8 Eylül 2020. Böylece Google’ın kararlı sürüme geçmek için yalnızca 2 ayı kaldı.

8 Eylül’de piyasaya sürülecek olan Android 11 güncellemesini ilk olarak Google Pixel modellerinin alacağını belirtelim. Android 11 güncellemesi için yayımlanan final sürümünün ilk dağıtılacağı Pixel cihazları şu şekilde: Pixel 2, Pixel 3, Pixel 3a, ve Pixel 4.

İlerleyen günlerde Android tabanlı diğer akıllı telefonlar da bu güncellemeyi alacak. Bunun dışında 8 Eylül ibaresinin değişebileceğini hatırlatalım. Zira bu yıl COVID-19 salgını yüzünden birçok etkinliğin ve tarihin ertelendiğini gördük.

Google’ın akıllı ev ürünleri için hazırladığı yazılımlardan sorumlu olan Michele Turner, Google’ın 8 Eylül 2020 tarihinde her yerde tanıtım yapacağını söyledi. Özellikle erişilebilirlik konusunda kolaylıklar sağlayan bu yazılımın neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Android 11 hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.