DOLAR 32,2884
EURO 34,7833
ALTIN 2.408,27
BIST 10.268,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Ananas Suyunun Güzelliğe Faydası

24.06.2020
A+
A-

ANANAS SUYU CİLDİ GÜZELLEŞTİRİR

Ananas suyu, sahip olduğu bromelain enzimi bir uçtan bir uca cildinizdeki ölü derilerin kaybolmasına muavin olmaktadır. Ananas suyu maskesi yaparak, cildinizin daha sağlıklı ve ışıltılı görünmesini sağlayabilirsiniz. Yapmanız gereken, ananas parçalarını ve suyunu yüzünüze sürerek beş dakika her tarafında bekledikten sonradan yüzünüzü yıkamaktır. Yalnız bu maskeyi sık periyotlarda yapmamalısınız, ananas suyu asitli yapısı nedeniyle cildinizde bazı reaksiyonlara sebep olabilmektedir.

ANANAS SUYU İLE DUDAKLARINIZI DOLGUNLAŞTIRABİLİRSİNİZ

Ananas suyu, hindistancevizi yağı ve beyaz şeker kullanarak hazırlayacağınız karışımı dudaklarınıza masaj yaparak uygulayabilir ve birkaç dakika beklettikten sonra silebilirsiniz. Bu Nedenle dudaklarınız daha dolgun ve parlak görünecektir. Yalnız, dudaklarınız çatlamışsa dikkat! Ananas suyu bu durumda azıcık canınızı yakabilir.

ANANAS SUYU CİLDİNİZDEKİ SİVİLCE LEKELERİNİ VE YARA İZLERİNİ AZALTIR

Ananas suyu içmek cildinizin daha sağlıklı ve genç görünmesine asistan olmaktadır. aynı zamanda ananas suyunu doğrudan yüzünüze maske biçiminde uygulayarak sivilce izlerinizden kurtulabilirsiniz. Ananas suyunun bununla birlikte yeni sivilce oluşumunu engellediği bilinmektedir.

ANANAS SUYU BAĞIŞIKLIĞINIZI GÜÇLENDİRİR

Güzelliğin ve sağlıklı bir cildin sırlarından bir parça başına, tıkır tıkır işleyen bir cisim sistemine sahip olmaktır. Ananas suyu, antioksidan niteliğiyle vücudunuzdaki toksik maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına muavin olur, bağışıklığınızı ve sindirim sisteminizi güçlendirir. Vücutta açılan yaraların iyileşme süresi de çoğunlukla bağışıklık sisteminin güçlülüğü ile dürüst orantılı olarak ilişkilendirilmektedir. Ahenkli olarak ananas suyu tükettiğiniz süre vücudunuzdaki yaraların daha tez kapandığını ve kalan izlerin azaldığını gözlemleyeceksiniz.

ANANAS SUYU SİYAH NOKTALARIN KÜÇÜLMESİNE YARDIMCI OLUR

Yüzünüze sürüp 5-8 dakika bekleteceğiniz ananas suyu, öteki deri güzelliklerini ortaya çıkarmanın yanında antioksidan içeriğiyle siyah noktalarınızın küçülüp gözden kaybolmasına asistan olacaktır.

ANANAS SUYU KİLO VERMENİZE YARDIMCI OLUR

Günümüzde, güzelliğin en esas öncüllerinden bir parça başına, fit bir görünüme sahip olmaktır. Bazı besinler, lifli yapısı ve içerdiği yağ oranının az olmasıyla, kilo vermeyi kolaylaştırmaktadır. Bu doğal besinlerden bir tanesine de ananastır.

Ananas suyu, özlem duyunuzu bastırarak size uzun süreli bir tokluk şehvetli yaşatmaktadır. bununla beraber sindirim sisteminizi düzene sokarak kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.

ANANAS SUYU TIRNAKLARINIZIN DAHA SAĞLIKLI GÖRÜNMESİNİ SAĞLAR

Ananas suyu, içerdiği vitamin ve mineraller doğru, bu maddelere ihtiyaç duyan tırnaklarınızın kısa sürede sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Tırnaklarınızın ve çivi etlerinizin kuruluğunu engeller.

DAHA SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN ANANAS SUYU

Saçlarınız, pozitif güneş ışığına maruz kalmaktan yıprandıysa, çözümlerden bir parça başına ananas suyu! Saçların kendini yenilemesi ve sağlıklı görünmesi için gereken vitamin ve mineral varlığıyla ananas, öteki alımlılık faydalarının yanında size daha güzel saçlar vaat ediyor.

İLİşKİLİ HABERLER Gece Cilt Bakımı

Gece Deri Bakımı

Kahve Telvesi ile Cilt Bakımı

Kahve Telvesi ile Deri Bakımı

Avakado ile Yapılan Cilt Maskeleri

Avakado ile Yapılan Cilt Maskeleri

Anti Aging Cilt Bakımı Nedir?

Anti Aging Deri Bakımı Nedir?

İLİşKİLİ GALERİLER Dermatologlardan 5 Kolay Cilt Bakım Tüyosu

Dermatologlardan 5 Kolay Deri Bakım Tüyosu

Sabahları Cilt Bakımınızda Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Sabahları Deri Bakımınızda Nelere Uyarı Etmelisiniz?

Meyve Kabukları İle Yapabileceğiniz Cilt Bakımları

Meyve Kabukları İle Yapabileceğiniz Deri Bakımları

Yağlı Cilt Bakımı Nasıl Yapılmalı

Yağlı Deri Bakımı Nasıl Yapılmalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.