DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Analistin Altcoin Öngörüleri

Analistin altcoin öngörüleri ile kripto para piyasasındaki gelecek hareketlerini keşfedin. En güncel altcoin analizleri ve fiyat tahminleri burada!

07.05.2024
A+
A-

Kripto para piyasası toparlanmaya çalışırken yatırımcılar ve traderlar fırsatları kolluyor. Analistler bazı tokenler için oldukça umutlu konuşuyor.

Analistin Altın Biletleri: NEAR, WIF ve PEPE

Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere piyasa, geçen hafta sert satışlara tanık oldu. Ancak, bunun ardından kısa sürede toparlanmayı başardı. Lider kripto para Bitcoin bu süreçte ilk başta 56 bin doları gördü. Ancak, daha sonra 65 bin doların üzerine kadar güçlü bir koşu yaptı. Birçok altcoin de benzer bir rollercoaster yolcuğuna çıktı.

  • The Crypto Dog takma adlı analist, sosyal medya platformu X’teki 776.300 takipçisine, son tahminlerini paylaştı.
  • Analist, bir lider altcoin Ethereum rakibinde ve bir çift meme coin üzerinde yükselişte olduğunu söylüyor.
  • Analist, “Görünüşe göre NEAR, WIF ve PEPE şu anda benim altın biletlerim.” diyor.

NEAR Hakkında Analist Yorumu

NEAR Hakkında Analist Yorumu

Analist, NEAR konusunda kripto analisti, ETH rakibini biriktirmek için Bitcoin (BTC) ve Ethereum varlıklarının bir kısmını elden çıkardığını belirtiyor.

PEPE: Harika Bir Grafiğe Sahip

PEPE: Harika Bir Grafiğe Sahip

Analist, altın biletlerinden olan meme coin Pepe’ye (PEPE) bakıyor. Meme coin’in üç günlük grafikte güçlü göründüğünü söylüyor.

FLOKI: Grafikte Bir Canavar Görüyor!

FLOKI: Grafikte Bir Canavar Görüyor!

Analist, popüler meme coin Floki’yi (FLOKI) de radarına alıyor. Meme coin’in daha yüksek zaman diliminde çok boğa olduğunu belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.