DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Airdrop ve Yönetim Oyları Haftalık Güncellemesi

Airdrop ve yönetim oyları ile ilgili en güncel bilgilere ulaşmak için haftalık güncellememizi takip edin. Yenilikler, duyurular ve önemli güncellemeler burada!

04.05.2024
A+
A-

Airdrop ve Yönetim Oyları

Airdrop ve Yönetim Oyları

Bu hafta sonu, kripto para birimi dünyasında birçok heyecan verici olay yaşanacak. İşte bazı altcoin projelerinde yaşanacak önemli gelişmeler:

  • Avail (AVAIL): Polygon PoS stake edenler AVAIL airdrop’larını 4 Mayıs’a kadar talep edebilirler.
  • Yield Guild Games (YGG): YGG ve Ronin airdrop’u devam ediyor ve kullanıcılara 20 Mayıs’a kadar $YGG tokenlarını almalarına olanak tanıyor.
  • Stride (STRD): stDYDX sahipleri önümüzdeki dört ay boyunca dağıtılacak 150.000 STRD airdrop’unu sabırsızlıkla bekleyebilirler. İlk anlık görüntü zaten 1 Mayıs’ta gerçekleşti.
  • Stride (STRD): Cosmos ekosisteminin herhangi bir yerinde stSAGA tutanlar için bir airdrop fırsatı daha var. Bu airdrop 1 Eylül’e kadar devam edecek.

Yönetim ve Geliştirme

Yönetim ve Geliştirme

  • Cartesi (CTSI): Cartesi topluluğu şu anda ChainIDE ve Masa Oyunları Çerçevesi için 8 Mayıs’a kadar oylama yapıyor.
  • GMX (GMX): GMX platformu için çarpan puanlarına ilişkin bir yönetim oyu, Snapshot’ta yayındadır ve ağırlıklı oylamayı kullanır ve 8 Mayıs’ta sona erecektir.
  • Jupiter (JUP): 2 Mayıs’tan 5 Mayıs’a kadar, JUP sahipleri üç Çalışma Grubuna ilişkin teklifler üzerinde oy kullanma fırsatına sahip olacak.
  • Neutron (NTRN): Neutron topluluğu için iki oylama devam ediyor: LP’lerin Astroport’un PCL havuzlarına taşınmasına ilişkin Öneri 36 (16 Mayıs’a kadar) ve bir yazılım yükseltme teklifi (17 Mayıs’a kadar).

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.