DOLAR 32,3299
EURO 34,5290
ALTIN 2.393,69
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Amazon’un oynaması bedava yeni oyunu Crucible Amazon Crucible Steam üzerinden sunuludu. Bedava oyun Crucible eğlenceli bir oyun gibi duruyor ve …

21.05.2020
A+
A-

Amazon Crucible 21 Mayıs 2020 Türkiye saatiyle 12’den sonradan listelenmeye başladı. O andan itibaren birçok birey oyunu indirdi. Oyunun çözümleme puanına bakıldığında karmakarışık olduğu görülüyor olsa da burada 3 bine yakın değerlendirme bulunuyor.

Oyun 10 farklı kişilik ile geliyor. Bu karakterlerden birisini seçip oynayabileceğiniz oyun sadece insan düşmanlara karşı bir mücadeleyi değil aynı zamanda Amazon Crucible içinde bulunduğu gezene ve oradaki canlılara aleyhinde da bir çaba veriyorsunuz.

Her karakterin öteki silahlı oyunlarda olduğu gibi karakter yetenekleri, silah ve dövüş yetenekleri bulunuyor. Oyunda hem birincil etapta üç oyun modu yer alıyor. Dünyaya açılmayı karşılayan savaş modu ”Hives of Heart” 4’e 4 oynadığınız bir savaş modu olarak karşımıza çıkıyor. Alpha Hunters modunda ise iki karakter sekiz ekip birbiriyle kıyasıya savaşıyor. Harvester Command modunda ise savaşta olan iki takım, haritadaki biçerdöver makinelerini etkinleştirmek için savaşıyor.

Launch Update: Soon North American players will be able to download and play Crucible, and other regions after that. We’ll update you here and discord https://t.co/t39ToGN1Bo. Thank you for your patience.

— Crucible (@PlayCrucible) May 20, 2020

Amazon Games oyun için 8 haftalık ilk sezon öncesi dönemi de başlatmış oldu. Bu süreçte 1.Sezon başlamadan önce oyunseverlerin, oyun becerilerini kazanması amaçlanıyor. İlk oyuncular, kazandıkları 1.000 oyun kredisini oyun içi öğeleri göstermek ve satın edinmek için kullanabilirler ve 950 Kredi için Sezon Öncesi Savaş Bileti’ni satın alabilirler.

Kesinlikle bunun yanına birde bu stil oyunları değil de RPG oyunlarını tercih edenler de düşünülmüş. Amazon’un New World adlı MMORPG olan oyunu 25 Ağustos’ta yapılacak etkinlikte tanıtılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.